Onze standaard box

Isothermische box voor zendingen (30l) van temperatuurgevoelige goederen, tot 36u gekoeld. Optioneel uitgerust met een temperatuursensor. Voorzien van GS1-barcode voor optimaal stockbeheer.

Meer details

De verlaagde box

Isothermische box om kleinere volumes (18l) van temperatuurgevoelige goederen te versturen.Eveneens om trajecten tot 36u te overbruggen. Ook deze box is voorzien van een GS1-barcode en kan uitgerust worden met een temperatuursensor.

Meer details

Uw box op maat

Onze isothermische box kan ook op maat gemaakt worden van uw specifieke noden. In dat geval zetten we samen met u een gepersonaliseerd traject op van prototype tot finale box en testen we uw box uitvoerig in onze klimaatkamer volgens uw vereisten. We gaan hier uit van substantiële volumes.

Meer details

Start thinking into the box!

Uw temperatuurgevoelige zendingen doet u in een koelwagen. In de file, gezellig samen met je concurrenten in hun witte bestelwagens. Toch? Of beter: veilig in een herbruikbare, zelfgekoelde Etheclobox, als deel van een grotere zending, traceerbaar met temperatuurmonitoring. Correct, flexibel, ecologisch. Ja toch?

Stop thinking outside the box, start thinking into the box!
De etheclobox

De troeven

Recent nieuws

  • October 8th, 2019

Via Progres een extra klankbord bij de uitbouw van onze activiteiten


De coachingsessies via Progres waren voor ons een klankbord om onze ideeën af te toetsen en gaven ons inzichten in de mogelijkheden van de Franse markt.

  • October 1st, 2019

Etheclo garandeert het veilige transport van zwembadstalen voor de Vlaamse Overheid


Via Sandbox Vlaanderen werkt Etheclo mee aan een Vlaams project om zwembadstalen op een veilige manier te transporteren en te monitoren. Dankzij Etheclomonitor kan de Vlaamse Overheid de temperaturen van haar stalen online opvolgen en mobiel uitlezen.